Parturi-kampaajan palkka ja työ

Parturi-kampaajan bruttopalkka on suurin piirtein 2200 euroa kuukaudessa. Palkkaan saattavat vaikuttaa tietyt seikat, kuten muun muassa ammattitaito työssä, kokemus sekä usein myös paikkakunta jossa on töissä.

Parturi-kampaajan työhön kuuluu pääasiassa hiusten leikkaaminen ja hoitomenetelmät. Parturi-kampaajien tehtäviin kuuluu myös miesten parran ajo, hiusten värjäykset, permanentit, kampauksien teko, sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Monet parturi-kampaajat toimivat itsenäisinä sopimusyrittäjinä tai vuokratuoliyrittäjinä. Parturi-kampaajan tutkinto suoritetaan yksityisessä parturi-kampaamokoulussa tai ammattikoulussa.

Huom! Tällä sivulla arvioitu palkka on vain suuntaa antava karkeasti arvioitu kuukausipalkka vuonna 2013. Keskipalkan arviointiin on käytetty eri tietolähteitä.

Riippuen monesta eri tekijästä, kuten esimerkiksi paikkakunnasta, kokemuksesta, ammattitaidosta ja menestymisestä ko. tehtävässä, palkka voi olla jopa huomattavastikin pienempi tai suurempi kuin arvioitu keskipalkka.
Tietosuojakäytäntö